top of page

Store Policy

Klantenservice

Wij hechten veel belang aan een goede klantenservice. Als u een vraag heeft, aarzel dan niet om te bellen: 06 46 340 633. Wij zijn ook bereikbaar via e-mail: info@eyeonsite.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van dienst zijn om uw vraag te beantwoorden

.

 

Vragen over de levertijd van de artikelen staan bij de producten vermeld. Binnen een termijn van dertig dagen heeft u de mogelijkheid om uw aankoop te ruilen of te retourneren. 

Privacy & Safety

We hechten groot belang aan een goede klantenservice. Mocht u een vraag hebben, aarzel niet en bel naar: 06 46 340 633. Wij zijn ook bereikbaar op email: info@eyeonsite.nl.

Wij zullen u dan zo snel mogelijk van dienst zijn om uw vraag te beantwoorden.

Vragen over de levertijd van de artikelen staan bij de producten vermeld. U kunt uw aankoop binnen een termijn van 30 dagen omruilen of terugsturen. 

Payment Methods

Aanvragen

Minimum orderwaarde:

De minimale bestelwaarde is 15,- euro. 

 

Hoe kunt u een bestelling plaatsen:

U kunt bestellen via onze online webshop zonder kosten vooraf. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een digitale factuur voor de totale kosten.  

wij zijn er om u te helpen tijdens de kantooruren kunt u bellen met onze klantendienst cel: +00 31 646 340 633 

of e-mail: info@eyeonsite.nl

 

Prijzen:

Alle prijzen zijn vermeld in euro's, plus de kosten van verzending. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Wij zullen 50% van de verzendkosten dekken voor elke bestelling boven de 500 euro.

Betaalmethodes

- Credit / Debit Cards
- IDEAL

bottom of page