Soap Citrine/Lemon Basil Stone 6oz
0 Reviews | Review toevoegen

Soap Stone 6 ons. De kleur is helder zonnig geel en geur is een verkwikkende citroen met een vleugje basilicum. Maten: 10,16x6,35x3,80 cm

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

2 weken levertijd. De zeepjes worden per bulk besteld ivm transportkosten

€ 24,50 *
€ 18,35 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De zeep stenen zijn gemaakt van glycerine zeep. Heerlijk in het gebruik maar ook prachtig om neer te leggen. De zeep bestaat uit natuurlijke, plantaardige ingrediënten. De Soap Stones worden handgemaakt en met de hand gesneden in hun Brooklyn studio in NY. Geïnspireerd door natuurlijk voorkomende edelstenen zoals rozenkwarts en Aquamarijn en metamorfe gesteenten zoals Jade en Onyx, is het een onweerstaande combinatie van betoverende kleuren en krachtige effecten van essentiële oliën zoals eucalyptus en kamfer. De volledige collectie van Soap Stones bestaat uit 2 maten en 7 kleuren/geur combinaties en twee special editions. 3oz. maat: 5x6,35x3,80 cm en de 6oz: maten: 10,16x6,35x3,81 cm, prijs: 24,50 euro. Levertijd indien niet voorradig 2 weken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.