De eettafels van de Belgische ontwerper Vincent Sheppard zijn gemaakt van massief eikenhout. Je kan kiezen of je het blad van de tafel in een stuk of in  2 delen (planken) neemt, een foto staat bij het product. De tafelrand is schuin afgerond. Het stevige onderstel is gemaakt van gepoederlakt staal en verkrijgbaar in twee kleuren (zwart/wit) en twee vormen: de Albert X poot en de Albert A poot. Vrije hoogte van de tafel is 74 cm.  Op de foto is de Albert A poot afgebeeld. De A tafel is verkrijgbaar in zes verschillende maten: 90/180, 100/200, 100/220, 100/240, 100/260 en 100/300 meter. De X tafel in 5 maten.  Blad is er in 3 verschillende tinten: light grey oak oil | OA 16 Natural oak oil | OA 13 Smoked oak oil | OA 07 


Weergave:
 

In 1992 besloot het Belgische bedrijf Vincent Sheppard de draad van deze opmerkelijke traditie en dit verfijnde vakmanschap op te pakken. Vincent Sheppard creëerde een oogverblindende collectie van hedendaagse meubels die klassieke modellen combineert met innovatieve elegantie. Het succes was immens.

Vandaag zult u Vincent Sheppard meubelen vinden in restaurants en hotels van Hong Kong tot Hawaï, Sri Lanka tot de Stille Zuidzee, Portugal tot Polen, Groot-Brittanië tot Griekenland, Zwitserland tot Zweden, België tot Bahrein en tot de golfclubs van Frankrijk, Marokko, Portugal en vele andere locaties. Het spreekt dan ook voor zich dat Vincent Sheppard de wereldleider is in de productie van Lloyd Loom meubelen. Of het nu gaat om te dineren of relaxen, voor binnen of buiten: met elk stuk van Vincent Sheppard vakmanschap leeft de erfenis van geweven papier meubels verder.