Pelle-zeepstenen
ZEEPJES ALS CADEAU

Zoek je een origineel cadeau voor de man-, vrouw die alles heeft? De handgesneden zeepstenen van Pelle zijn echte must haves. Heel decoratief, eigenlijk zonde om de verpakking open te maken want je kan ze prachtig stylen in de badkamer of toilet. De geuren en kleuren zijn geïnspireerd op edelstenen en mineralen zoals jade en onyx. Als je ze voor 17:00 u besteld heb je ze de volgende dag in huis!


Weergave:
 


Bezig met laden...

ZEEPSTENEN  CADEAU!
Deze blikvangers zijn een onweerstaanbare combinatie van betoverende kleuren en krachtige effecten van essentiële oliën zoals Jade en metafore gesteenten zoals Aquamarijn en rozenkwarts bestaan uit natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Geïnspireerd door natuurlijk voorkomende edelstenen zijn de zeepjes gemaakt van glycerine zeep. Heerlijk in het gebruik maar ook prachtig om neer te leggen als decoratie van toilet of badkamer. Ook uniek om cadeau te geven! 

 
PELLE ONTWERP
De #PelleDesign Studio in New York bestaat uit de ontwerpers Jean Oliver en Pelle, ze hebben elkaar aan de #Yale School of Architecture leren kennen. Wat in eerste instantie klinkt als een gefingeerde naam - #Pelle betekent huid in het Italiaans, het zou heel goed doen als een naam voor zeep - is een toeval. Het koppel genaamd Pelle ontwerpt en produceerd, naast de ongebruikelijke soap stones, ook verlichting, meubels en kandelaars. Design studio en de fabriek zijn gevestigd in #Brooklyn.

MUST HAVE VOOR DE BADKAMER
De #zeepstenen zijn relatief hoog geprijsd maar ze zijn een sieraad voor het interieur en ruiken hemels.  Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en zeven geur en kleur richtingen. Momenteel zijn er ook twee special editions verkrijgbaar: Pink Sea Salt en Black Pepper.

VORM EN KLEUR
Uit de test blijkt dat de vorm van de zeep, tegen alle verwachtingen in, redelijk bestand blijft. De kleinere 'nugget' wordt eerder rond dan zijn grote broer de 'stone'. Ze blijfven wel goed schuimen en worden niet wazig, maar stralen nog sterker. Zelfs de geur ontvouwt zich door het contact met water.